MINIFESTIVAL DE MÚSICA INDEPENDENT
HOMEPROGRAMATICKETSHISTÒRIADIRECTESLABORATORI


AIKO EL GRUPO
https://elefant.com/grupos/aiko-el-grupo/biografia
El grup va ser format inicialment per Tere (que ara també toca en YAWNERS i REPION), Lara i Bàrbara, en una nit d'alcohol i inspiració. Tere i Lara es coneixen a la Vall de Camargo (Cantàbria); Bàrbara acaba els seus estudis a Lucena i es ve a Madrid a estudiar la carrera i és quan coneix a la Tere. Les tres anaven a el local d'assaig que té Tere a Almendrales per passar l'estona i van començar a sortir coses interessants. Bàsicament el que les va unir va ser un sentiment comú de despit pel fet que just l'any anterior les tres tenien el seu cor una mica trencat i necessitaven treure aquests sentiments amb una ràbia positiva i sense caure en l'autocompassió ni la tristesa. Van donar el seu primer concert a Cantàbria en un festival  gestionat en un local que tenen allà. Però Jaume estava entre el públic en aquest concert, les va veure i es va oferir per ser el seu bateria, i aquest mateix dia li van dir que si i es va completar la formació. A partir d'aquí van entrar ràpidament a gravar les seves primeres cançons en els Estudis Buran (Pont de Vallecas) amb David Baldo donant com a resultat aquest primer Single de el grup.
La seva joventut i la frescor del seu so són un justificant en si mateix per alinear-se perfectament amb la filosofia d'aquesta sèrie de llançaments d'Elefant Recortds titulada New Adventures In Pop. En aquest cas gaudeix d'una preciosa edició limitada i numerada de 500 còpies en vinil taronja i format Mini-LP 10 ". A hores d'ara crec que ho tenen clar, però no es van a avorrir precisament escoltant "Va totalmente en serio..."
.
AIKO EL GRUPO ón una nova mostra de l'increïble estat de bona salut de l'escena punk-pop a Espanya, però sobretot són una promesa de grans moments plens d'energia. La seva actitud i desvergonyiment són tot un exercici de joventut i efervescència. Estem desitjant veure (i sentir) tot el que són capaços de fer en l'escenari de l'Minifestival.

El grupo fue formado inicialmente por Tere (que ahora también toca en YAWNERS y REPION), Lara y Bárbara, en una noche de alcohol e inspiración. Tere y Lara se conocen en el Valle de Camargo (Cantabria); Bárbara termina sus estudios en Lucena y se viene a Madrid a estudiar la carrera y es cuando conoce a Tere. Las tres iban al local de ensayo que tiene Tere en Almendrales para pasar el rato y empezaron a salir cosas interesantes. Básicamente lo que las unió fue un sentimiento común de despecho debido a que justo el año anterior las tres tenían el corazoncillo un poco roto y necesitaban sacar esos sentimientos con una rabia positiva y sin caer en la autocompasión ni la tristeza. Dieron su primer concierto (sin Jaime) en Cantabria en un festival auto gestionado en un local que tienen allí. Pero Jaime estaba entre el público en ese concierto, las vio y se ofreció para ser su batería y ese mismo día le dijeron que sí y se completó la formación. A partir de ahí entraron rápidamente a grabar sus primeras canciones en los Estudios Buran (Puente de Vallecas) con David Baldo dando como resultado este primer Single del grupo.
Su juventud y la frescura de su sonido son un justificante en sí mismo para alinearse perfectamente con la filosofía de esa serie de lanzamientos de Elefant Recortds
titulada  New Adventures In Pop. en este caso disfruta de una preciosa edición limitada y numerada de 500 copias en vinilo naranja y formato Mini-LP 10”.
 A estas alturas creo que lo tienen claro, pero no se van a aburrir precisamente escuchando “Va totalmente en serio…”. AIKO EL GRUPO son una nueva muestra del increíble estado de buena salud de la escena punk-pop en España, pero sobre todo son una promesa de grandes momentos repletos de energía.
Su actitud y descaro son todo un ejercicio de juventud y efervescencia. Estamos deseando ver (y oír) todo lo que son capaces de hacer en el escenario del Minifestival.