MINIFESTIVAL DE MÚSICA INDEPENDENT
HOMEPROGRAMATICKETSHISTÒRIADIRECTESLABORATORI


GUINEU
https://ca.weareguineu.com
Guineu és una banda de Indie Pop en català, liderada pel seu frontwoman, Aida G. (compositora i cantant de Terrassa). Guineu ha quedat com a banda guanyadora de #SonidosMans2020 el concurs de bandes emergents, a nivell estatal organitzat per Estudis Mans (Galícia), on els van escollir entre més de 400 propostes i els van donar l'oportunitat de tocar en un dels llocs més emblemàtics de la escena indie estatal (El Nàutico de San Vicente do Mar). També són semifinalistes del #BalaPerduda2020 concurs de bandes emergents organitzat per la Sala Apolo. Estan pendents de poder fer l'actuació en directe davant del jurat que decidirà si passen a la final. Actualment estan acabant el seu primer LP que veurà la llum al 2021, amb el que posaran al descobert un canvi de sonoritat i d'estil transportat subtilment cap a una ona més alternativa, sense abandonar l'essència pop que defineix tota la feina de Guineu.
Les cançons amb les que van debutar l'any passat, encara sonen en les radiofórmules, es van
convertir en la cançó de la setmana d'Icat FM amb "Una Altra Vida" i van tocar en directe a
TV3, al programa amb més audiència els dissabtes a la nit (FAQS). Van tenir l'oportunitat de fer el seu concert debut a l'escenari de l'Espai Vapor 2019 (Terrassa), compartint cartell amb grans referents com Carolina Durante, La Plata i Joe Crepúsculo, entre d'altres.
Abans d'acabar l'any i sense voler esperar a tot el que vindrà en 2021, han volgut passar a saludar amb aquest pop melòdic del nou i ad-hoc senzill anomenat "Putu any", una forma d'empatitzar amb mitja humanitat en menys de 3 minuts.
Guineu es una banda de Terrassa, de Indie Pop en catalán, liderada por su frontwoman, Aida G. (compositora y cantante). Guineu ha quedado como banda ganadora de #SonidosMans2020 el concurso de bandas emergentes, a nivel estatal organizado por Estudios Mans (Galicia), donde los escogieron entre más de 400 propuestas y les dieron la oportunidad de tocar en uno de los lugares más emblemáticos de la escena indie estatal (El Náutico de San Vicente do Mar). También son semifinalistas del #BalaPerduda2020 concurso de bandas emergentes organizado por la Sala Apolo. Están pendientes de poder hacer la actuación en directo ante el jurado que decidirá si pasan a la final.
Actualmente están terminando su primer LP que verá la luz en primavera de 2021, con el que van a marcar un cambio en su sonoridad y en el estilo más alternativo que los definirá a partir de ahora. Las canciones con las que debutaron el año pasado, todavía suenan en las radiofórmulas, se convirtieron en la canción de la semana de Icat FM con “Una Altra Vida” y tocaron en directo en TV3, en el programa de más audiencia los sábados por la noche (FAQS).
Tuvieron la oportunidad de hacer su concierto debut en el escenario del Espai Vapor 2019 (Terrassa), compartiendo cartel con grandes referentes como Carolina Durante, La Plata y Joe Crepúsculo, entre otros. Antes de terminar el año han querido pasar a saludar y lo hacen con este pop melódico que envuelve este nuevo y ad-hoc sencillo “Putu any”, una forma de empatizar con media humanidad en menos de 3 minutos.