MINIFESTIVAL DE MÚSICA INDEPENDENT
HOMEPROGRAMATICKETSHISTÒRIADIRECTESLABORATORI


JUNCO Y MIMBRE
https://elefant.com/grupos/lisasinson/biografia
LISASINSON és un projecte gràfic i musical que va sorgir al novembre de 2018 de la facultat de Belles Arts de València, de la mà de Miriam (veu i guitarra), Mar (veu i guitarra) i Maria (bateria i cors), a què més tard s'uniria Paula Barberán (baix, sustituyento a Roser). Aviat van trobar la seva identitat: línies de bateria punk, melodies de guitarra poperes i lletres descarades, o com elles mateixes en diuen, "punki pop". I així va arribar "Barakaldo", gravada amb la imprescindible ajuda de Pau Nadal, que a més de gravar, produeix i toca el baix. La seva primera cançó és un clar exemple del que parlàvem: actitud, punteria, esperits deslligats i, afortunadament, mancats de prejudicis. Com ho definirien elles? "Una cançó irònica sobre el imbècil que et tornes quan t'enamores". No podríem explicar-ho millor. I llavors apareix la seva amiga Victòria Herranz amb una idea per al seu primer videoclip, i ja és el súmmum. Aquí, en tres minuts, podem veure a aquestes tres noies desplegar la seva màgia, el seu missatge en pla "estic a tres milions de galàxies d'aquest món". I entenem el seu magnetisme. I vam quedar total i definitivament enamorats. Addicció total, l'esperit punk-pop chicloso de grups com The Primitives, TIGER TRAP, LOS ROMEOS, HEAVENLY, AEROLÍNEAS FEDERALES, FRESONES REBELS, THE AISLERS SET, JUNIPER MOON, VERONICA FALLS, HELEN LOVE... Recentment han publicat "Perdona Mamà", el seu primer Mini-LP 10 "publicat per Elefant Records, i que ens ha fet tan addictes a la seva proposta: joventut, espontaneïtat, rebel·lia i energia desbordant. Ja ho diuen les notes del disc: "Aquestes cançons parlen de nosaltres. muntar un grup ha estat de les millors decisions que hem pres".

LISASINSON es un proyecto gráfico y musical que surgió en noviembre de 2018 de la facultad de Bellas Artes de Valencia, de la mano de Miriam (voz y guitarra), Mar (voz y guitarra) y María (batería y coros), al que más tarde se uniría Paula Barberán (bajo, sustituyento a Roser). Pronto encontraron su identidad: líneas de batería punk, melodías de guitarra poperas y letras descaradas, o como ellas mismas lo llaman, “punki pop”. Y así llegó “Barakaldo”, grabada con la imprescindible ayuda de Pau Nadal, que además de grabar, produce y toca el bajo. Su primera canción es un claro ejemplo de lo que hablábamos: actitud, puntería, espíritus desatados y, afortunadamente, faltos de prejuicios. ¿Cómo lo definirían ellas? “Una canción irónica sobre lo imbécil que te vuelves cuando te enamoras”. No podríamos explicarlo mejor.
Y entonces aparece su amiga Victoria Herranz con una idea para su primer videoclip, y ya es el súmmum. Ahí, en tres minutos, podemos ver a estas tres chicas desplegar su magia, su mensaje en plan “estoy a tres millones de galaxias de este mundo”. Y entendemos su magnetismo. Y quedamos total y definitivamente prendados. Adicción total, el espíritu punk-pop chicloso de grupos como THE PRIMITIVES, TIGER TRAP, LOS ROMEOS, HEAVENLY, AEROLÍNEAS FEDERALES, LOS FRESONES REBELDES, THE SHOP ASSISTANTS, THE AISLERS SET, JUNIPER MOON, VERONICA FALLS, ALVVAYS, HELEN LOVE...  Recientemente han publicado "Perdona Mamá", su primer Mini-LP 10" publicado por Elefant Records y que nos ha hecho tan adictos a su propuesta: juventud, espontaneidad, rebeldía y energía rebosante. Ya lo dicen las notas del disco: “Estas canciones hablan de nosotras. Montarnos un grupo ha sido de las mejores decisiones que hemos tomado”.