MINIFESTIVAL DE MÚSICA INDEPENDENT
HOMEPROGRAMATICKETSHISTÒRIADIRECTESLABORATORI
LA NENA SAMÓ
https://www.facebook.com/lanenasamso/
Després de publicar el seu primer EP, Forat, cordill, la lluna i mil mamuts, la poeta, cantant i actriu Enka Alonso i Marc Alongina, veu i guitarra del grup barceloní Les Atxes, uneixen forces amb el músic José Valera Cintas per compondre el primer disc de la banda, Gana ferotge, que veurà la llum el proper mes d'abril.
Ara, com a avançament, ens acaben de presentar el seu primer single, Ventalls, gravat a La Palmera Estudio amb Bernat Sánchez. Aquest tema va acompanyat d'un videoclip creat per la mateixa banda, que es pot trobar a Youtube.
Tras publicar su primer EP, "Forat, cordill, la lluna i mil mamuts", la poeta, cantante y actriz Enka Alonso y Marc Alongina, voz y guitarra del grupo barcelonés las antorchas, unen fuerzas con el músico José Valera Cintas para componer el primer disco de la banda, Gana feroz, que verá la luz el próximo mes de abril.
Ahora, como adelanto, nos acaban de presentar su primer single, "Ventalls", grabado en La Palmera Estudio con Bernat Sánchez. Este tema va acompañado de un videoclip creado por la misma banda, que se puede encontrar en Youtube.